Testimonials

Hieronder vind je een aantal pluimen, duimpjes of veren van mensen die ik heb geholpen en hier erg tevreden over waren. Niet om te pochen, maar wel om te laten zien dat ik niet van half werk houd. Laatst vroeg iemand aan me: “Zijn ze wel echt of heb je ze zelf verzonnen. Er staan geen namen bij.” Ik kan je zeggen dat er geen een verzonnen is en ja: ze zijn anoniem. De reden hiervoor is dat het merendeel van mijn klanten hun activiteiten op sollicitatie- en loopbaangebied liever privé houden.

 • Heel erg bedankt voor de steengoede brief en CV! Ik ben er echt heel erg blij mee. Ik had het nooit zo mooi kunnen verwoorden! Nogmaals heel erg bedankt!
 • Bedankt voor het nakijken van mijn CV en het herschrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik voelde gelijk een soort team samenwerking met een goede klik vanaf het begin. En het resultaat is zeker onverbeterbaar, heel professioneel maar toch mijn eigen stijl en originaliteit gehouden! 
 • Je hebt me super geholpen! Dank! Alles is via de mail verzonden en ik laat je zeker weten hoe het is afgelopen. Nogmaals ontzettend bedankt voor je hulp, met zo’n mooie brief en cv moet het gewoon lukken.
 • Wat een geweldige brief! Ik had het zelf zo niet gekund. Als ik op basis van deze brief en cv word aangenomen, dan laat ik je dat zeker weten!
 • Soms lijkt een voorstel van je werkgever zo veelbelovend dat je gauw de neiging hebt daarmee in te stemmen of het voorstel te aanvaarden. Ik kwam na het behalen van mijn HBO diploma voor een moeilijke keuze te staan. Ik wilde doorstuderen maar de overheid verleent helaas door de bezuinigingen geen medewerking meer. Studeren is investeren en zodoende voor mij een hoge kostenpost. Mijn werkgever met het voorstel mijn school en reiskosten te betalen met als pre dat ik enkele jaren werkzaam moest blijven in het betreffend bedrijf. Wat is wijsheid? Familie, vrienden, of collega’s kunnen je overtuigen van wat het beste is maar een garantie voor zekerheid heb je nooit. Bekenden beïnvloeden je vaak onbewust in het maken van een keuze terwijl een keuze juist belicht moet worden vanuit verschillende perspectieven. Ik durfde de gok niet te wagen om slechts op mijn gevoel af te gaan. Zodoende heb ik Marieke gevraagd mij te helpen. Ze heeft een totaal andere wending gegeven aan mijn keuze waarop ik tot op heden volledig achtersta. Ze heeft mijn probleem in het algemeen geanalyseerd en een oplossing gevonden welke past bij mij als persoon. Zo benadrukte ze dat mijn interesses kunnen veranderen in de loop van mijn studie, zodat een andere baan wenselijker zou zijn. Daar had ik totaal niet aan gedacht en dat is juist belangrijk. Als ik de hulp van Marieke niet had, had ik voor financiële zekerheid gekozen en de komende jaren vastgezeten aan mijn baan. Ik ben haar erg dankbaar.
 • Nog bedankt voor de hulp bij de sollicitatiebrief. Hij zag er erg goed uit en de opmerkingen waren nog erg hulpvol. Ik heb vandaag al het eerste sollicitatiegesprek gehad en ben nu uitgenodigd voor het tweede gesprek. Dus het gaat de goede kant op. Nogmaals bedankt voor de hulp.
 • Ik ben erg blij met mijn sollicitatiebrief. Alles wat ik ze zou willen laten weten over mij staat in de brief. Super.
 • Hartelijk bedankt voor de brief. Ben er zeer tevreden mee! Ik had het zelf nooit zo goed en leuk kunnen verwoorden.
 • Bedankt voor de sollicitatiebrief. ziet er zeer mooi en compleet en professioneel uit. Mijn complimenten en hartelijk dank.
 • Hartelijk dank Marieke voor het herschrijven van mijn sollicitatiebrieven en cv. Kleine verbeteringen maken een groot verschil vooral in mijn cv!
 • Je hebt me zeer waardevolle adviezen gegeven over het schrijven van een goede sollicitatiebrief en hoe ik mezelf het beste kan verkopen in een sollicitatiegesprek. Ik beveel je van harte aan bij iedere sollicitant.
 • Je hebt me heel erg geholpen met je feedback op mijn sollicitatiebrief. Heel hartelijk bedankt daarvoor.
 • Marieke heeft mij perfect geholpen. Ik vond mijn brief eigenlijk best goed, maar Marieke maakt iedere zin net tien procent beter. Het eindresultaat is een brief die twee keer zo goed is.
 • Jouw coachingsgesprek over de inhoud van een sollicitatiegesprek heeft mij erg geholpen en heeft dan ook geresulteerd in een nieuwe baan. In de eerste sollicitatieprocedure werd ik tweede, van de ongeveer dertig sollicitanten. Een goede prestatie, maar een baan heb ik daar dus niet gekregen. Ik heb na deze hele procedure wel een goed gevoel overgehouden over solliciteren. In de tweede sollicitatieprocedure was het wel raak. Daarvoor wil ik jou bedanken, en zoals jij toen al in dat gesprek naar voren bracht, elke sollicitatie maakt je weer wat sterker!
 • Mijn cv laten checken door een professionele en kritische blik. Resultaat is zowel complimenten als opmerkingen en vooral erg helder. Ik begreep wat er veranderd moest worden en hoe ik dit het beste kon doen. Aanvullende vragen na het ontvangen van de feedback werden helder beantwoord. Ik weet dat bij een volgende keer ik mijn cv opstuur voor een sollicitatie, ik daar in ieder geval niet meer aan hoef te twijfelen. Volgende stap wordt een kritische blik op mijn sollicitatiebrief. In ieder geval bedankt Marieke.
 • Dank je wel voor de brief, ik vind hem echt super! Ik had het zelf nooit zo kunnen verwoorden en toch heb ik het gevoel dat ik de brief zelf geschreven had kunnen hebben. Geweldig, heel blij mee!
 • Wow, heel erg bedankt voor de geweldige brief. Hier was ik echt nooit zelf ook maar in de verste verte op gekomen!
 • Heel erg bedankt voor mijn sollicitatiebrief en cv. Ze zien er echt helemaal super uit!!
 • Je hebt me zeer goed geholpen met mijn cv en een supergoede sollicitatiebrief. Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb vandaag gesolliciteerd en heb het gevoel dat ik ten minste uitgenodigd zal worden voor een sollicitatiegesprek. Met zo’n mooie brief gaat het lukken denk ik. Hartstikke bedankt voor de alle genomen moeite en tijd. Ik laat het nog weten wat er uit komt.
 • Bedankt voor het screenen van mijn brief en cv. Ik had veel aan je feedback en heb deze zo goed mogelijk proberen te verwerken.
 • Ik vind de brief goed en gestructureerd. Ik ben er erg tevreden over.
 • Ben dik tevreden, hartelijk dank, hoop dat de brief en het cv zullen leiden tot een uitnodiging!
 • Uren had ik besteed aan het schrijven van een motivatiebrief. En nog steeds ontbrak een overtuigende brief waarin mijn kwaliteiten en interesse voor het bedrijf goed naar voren kwamen. De inleverdatum naderde ook al. Via Google kwam ik bij Marieke terecht. In een mailtje liet ik weten dat ik haar hulp nodig had en ook nog snel. Het was geen probleem! Binnen no time had ik een mooie brief én een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Bedankt Marieke!
 • Marieke, de brief de je hebt geschreven ziet er erg goed uit. Hier kan ik absoluut verder mee. Ook met de aanpassingen op mijn cv heb je me erg goed geholpen. Het gesprek met jou was ook fijn en erg verhelderend. Nogmaals mijn dank ervoor: “super!”.
 • Super bedankt dat je me zo goed geholpen hebt met het schrijven van mijn sollicitatiebrief voor mijn stage. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en laat je zeker wat weten als ik meer weet!
 • Ha Marieke, een korte update: ik ga morgen mijn contract tekenen 😉
 • Heel erg bedankt voor deze SUPER brief! Ik ben er ontzettend blij mee! Ook heel erg bedankt voor je opmerkingen omtrent mijn cv. Ik heb mijn cv thans ook aangepast.
 • Ontzettend bedankt voor de super mooie brief. Ik had dit echt niet beter kunnen doen! Mijn hart maakte een sprongetje toen ik het las. 😉 Ik heb het ook al opgestuurd en hoop uiteraard op een positief bericht. Bedankt dat je zo ontzettend je best voor mij hebt gedaan.
 • Dank je wel voor je cv-check, Marieke. Met je kennis en kunde heb je zowel de inhoud als de vorm van mijn CV de juiste en gewenste kant opgeduwd. Het was een kleine investering, maar het resultaat is groot.
 • Een hele mooie brief! Hartelijk dank voor alles!
 • Wauw wat schrijf jij mooi. Bedankt! Ik ga het meteen opsturen. Ik hoop dat ik word uitgenodigd. Ik laat het je zeker weten. Nogmaals bedankt!
 • Bedankt voor de brief! Ik ben er erg tevreden over. Mijn motivatie voor de functie en mijn werkervaringen en visie zijn goed verwoord. Ik zal je op de hoogte houden van mijn sollicitatie.
 • Nogmaals hartelijk dank voor je  tips en meedenken. Het eerste gesprek is zo positief ontvangen dat ik aanstaande dinsdag op het tweede gesprek mag komen!
 • Solliciteren. Nu beschikte ik wel over een flinke portie werkervaring, maar dat solliciteren, dat had ik nog nooit gedaan. Dan kom je er al snel achter, dat het een vak apart is. Internetrecherche, brieven opstellen, verschillende constructies proberen, advertenties analyseren, voorbeelden bekijken en een cv maken. Je gaat je afvragen of je het wel goed doet. Zijn dit de documenten waarmee ik me die nieuwe baan verschaf? Kom ik zo op een eerste gesprek? En toen heb ik de keuze gemaakt, om de hulp van Marieke als Sollicitatiecoach in te schakelen. Een goede professionele begeleiding is de beste investering in jezelf. Met haar hulp word je als persoon en je situatie in een nieuw daglicht gesteld. Je krijgt niet alleen een betere kijk op jezelf, maar je gaat je door haar input ook doelbewust verbeteren. En dit alles door haar frisse blik, het goede analyseren, een verhelderend gesprek en een gezond stukje Brabantse flair. Als resultaat een cv en een brief waar ik voor 100% achter sta. Marieke, bedankt!
 • Geweldige tekst. Ik ben erg onder de indruk. Erg bedankt! Ik ga mijn open sollicitatie zometeen versturen en houd je op de hoogte!
 • Bedankt voor je opbouwende commentaar. Met name het hoge ik-gehalte was voor mij best een eyeopener, verbazingwekkend dat zoiets er ongemerkt in sluipt.
 • Bedankt voor je brief + cv. Ik ben erg blij met het resultaat! Het klinkt zoals ik praat, dus het sluit goed aan bij hoe ik overkom in persoon. Je hebt de toon goed geraakt.
 • Bedankt voor je hulp bij mijn brief, cv en gesprek. Ik zal hier ook bij volgende sollicitaties nog veel aan hebben!
 • Ik ben zeer tevreden met mijn cv, maar vooral met mijn brief. Zo had ik het zelf niet kunnen verwoorden!
 • Super! Nogmaals hartelijk dank voor je hulp en tips. Ik houd je op de hoogte.
 • Ben echt onder de indruk. Deze brief had ik nooit op deze wijze kunnen schrijven. Super en bedankt! Ik zal je zeker op de hoogte houden en maak graag (als dat nodig mocht zijn) nog eens gebruik van je schrijftalenten. Ik zal je ook zeker aanraden binnen mijn netwerk.
 • Super! Bedankt voor je heldere feedback. Ik ga hier meteen werk van maken.
 • Het is gelukt! Ik ga de tijdelijke interne functie doen. Ik ga a.s. vrijdag beginnen en het is tot en met april. Ik heb er veel zin in en van daaruit kan ik weer verder kijken. Bedankt voor je opmerkingen en correcties! Tot de volgende keer!